Samtalsquiz eller Julfika? Båda!

Banner med titel på eventet och tre quizknappar formade som en cirkel, en julgran och en stjärna

UTOPI arrangerar båda den 2:e december kl 18:00, så frågan behöver tack och lov inte ställas. Det är valfritt att vara med på båda delar, eller enbart den ena om en så vill. Läs vidare och se vad som intresserar dig!


Samtalsquiz: Vi arrangerar samtalsquizet Vad vet du?, där vinst utlovas till den med flest korrekta svar*. Varje fråga diskuteras i mindre grupper, samtidigt som var och en har möjlighet att själv välja sitt svarsalternativ. Kvällen avslutas med diskussion och reflektion kring de ämnen som tagits upp. Frågorna berör rättigheter, integritet och politiska begrepp, och har inte nödvändigtvis en koppling till julen. (* värde 100 kr.)


Julfika: Nu så här i juletider är det dags att komma i rätt stämning. Därför anordnar vi nu i december, såsom förra året, en härlig eftermiddag som kommer bjuda på pepparkakor, glögg, lussekatter, julmust och trevligt sällskap! Ni kan även spritsa era egna pepparkakor med olika hälsningar! Välkomna ni som även tycker att julen är ett kommersiellt påhitt, och bara vill hänga socialt.

Välkomna in i värmen!

För uppdaterad information, se vårt facebookevent.